1-indsats - Mountainbikeforløb

Forudsætninger for samarbejde

Projekt 1-indsats mountainbike- forløb oprettes ved minimum fem tilmeldinger. Det er ikke nødvendigt at have egen mountainbike, da der er mulighed for at leje kvalitetsmountainbikes. Leje af udstyr kan også inkluderes i forløbsprisen.

 

Der er ligeledes mulighed for afhentning på hjemmeadresse. Dette aftales dog individuelt.

Hvem henvender forløbet sig til?

Indsatsen henvender sig til unge, der har brug for en aktiv fritidsbeskæftigelse blandt andet med det formål at skabe sociale relationer, øge egenfærdigheder på mountainbike og få mere overskud i hverdagen ved at opnå en bedre grundform og tro på egne evner.

 

Forløbet forudsætter, at den unge er klar til at deltage aktivt i forløbet.

Før-forløb

Er der brug for, at den unge bliver klar til deltagelse på forløbet, er der mulighed for før-forløb. Formålet kan være, at den unge opnår tryghed og fortrolighed med udstyr og underviser. 

 

Forløbet har løbende optag og kan variere fra 2 til 10 timer pr. uge.

Personlig støtte, udvikling og vejledning

For at opnå det bedste resultat for den enkelte unge, er der en fast underviser tilknyttet forløbet med det formål at skabe en stabil og tillidsfuld relation. 

 

Der lægges vægt på, at aktiviteterne foregår i lokalområdet, så de unge opnår kendskab til mulighederne for mountainbikekørsel i lokalområdet. 

Struktur

Gennem indsigt og faste rammer skabes færdigheder, så den unge efter forløbet kan fortsætte aktiviteterne lokalt og med andre unge eller i klubregi.

Varighed

 

Forløbet foregår over 12 uger med 6 timer pr. uge (1-2 gange ugentligt), i alt 72 timer.

Pris

 

7.200,- pr. 12 ugers forløb, hvilket giver en timepris på 100,- Dertil kan leje af mountainbike inkl. udstyr og eventuelle reservedele, tilkøbes til 200,- pr. gang.